ready, set, go!

LES 1: DE JUISTE TEKSTEN

DE JUISTE TEKSTEN

In de eerste video gaan we in op de teksten van je website. Vaak is dit iets wat mensen tot het allerlaatst bewaren, en dat is zonde!

Door goed na te denken over je teksten moet je ook nadenken over je doelgroep, product en waar je nou precies mensen mee gaat helpen.

En daar gaan we vandaag mee aan de slag 😃!

Wat is je meest waardevolle inzicht uit deze video? Zou je die hieronder met mij – en de andere deelnemers – willen delen?

Vragen kan je ook hieronder kwijt!

8 Reacties

 1. Marie-Gon

  super Marre, ik vind het een eye-opener om met dezelfde woorden van je klant te vertellen. Dat is nog niet zo makkelijk, want ik ga een beetje switchen van doelgroep, maar absoluut een goede tip! Dankjewel! En website wordt aangepast, haha!

  Antwoord
 2. Marre Smit

  Ah wat leuk Marie-Gon dat het zo’n eye-opener voor je is! Mocht je al wat mensen kennen uit je doelgroep dan is het altijd een goed idee om ze gewoon eens aan te spreken of op te bellen – vinden de meeste mensen hartstikke leuk! Van waar naar waar ga je switchen?

  Antwoord
 3. Joop Kesler

  Ik heb al best genoten van je eerste les, Marrit. Ik ga zo wie zo mijn teksten nog eens weer nalezen en kijken welke vraag ik aan mijn lezers de vraag stellen. wat zou u nog wel eens willen lezen van mij of hoe denk jij na op een tekst die ik heb geschreven.

  Antwoord
  • Marre Smit

   Wat leuk om te horen Joop! Ik kijk graag mee met je teksten hoor, mail ze gerust aan me als je zover bent!

   Antwoord
 4. Annet

  Ik wist niet waar ik moest beginnen en wat de juiste aanpak is… Nu al een eye-opener in de 1e les. Leuk! Ik ga er direct mee aan de slag☺️

  Antwoord
 5. Marre Smit

  He wat goed om te horen Annet. Lekker dan om meteen aan de slag te gaan he? Heel benieuwd wat het gaat worden (en om de camping te zien natuurlijk 😀)

  Antwoord
 6. Eugénie

  Maak keuzes. Dat vind ik een heel goed advies, omdat ik bang ben een te algemene toon te gebruiken.

  Antwoord
  • Marre Smit

   Wat goed dat je dit eruit gepikt hebt! Is ook helemaal waar. Het is onwijs belangrijk om je klanten op de juiste manier aan te spreken, en dat kan nou eenmaal niet iedereen zijn…. 😆

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *