ready, set, go!

LES 3: SEO OPTIMALISATIE

Hoe zorg je dat je website goed gevonden wordt in Google?

Want een website met goede teksten is top, en eentje waar je het je bezoekers nog makkelijker maakt nog veel beter. Maar dan moeten mensen je website wel kunnen vinden natuurlijk. En om dat goed te regelen moet je ook aandacht besteden aan je SEO. Oftewel hoe goed je gevonden kan worden in Google. En laat de video van vandaag daar nou over gaan!

Wat is je meest waardevolle inzicht uit deze video? Zou je die hieronder met mij – en de andere deelnemers – willen delen?

Vragen kan je ook hieronder kwijt!

2 Reacties

 1. Eugénie

  Hoi Marre, Ik vond je tip “Over mij” een hele goede. Anders omschrijven zodat je meer zoektermen gebruikt. Ga ik doen:)

  Antwoord
  • Marre Smit

   Tof, stuur je me de nieuwe page toe? Vind ik leuk!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *